O bedževima


O bedževima

Bedževe radimo po standardu LONDON EMBLEM-a iz LONDONA sa sigurnosnom niklovanom zakačkom ili magnetom, po želji kupca, poklopcem od belog lima namenjenog za prehranu i uloškom od ABS reciklirajuce plastike.


Bedž se najčešće koristi kao efikasno marketinško sredstvo, ali vremenom njegova uloga prevazilazi očekivanja te počinje da se koristi i u mnoge druge svrhe. Danas bedž možete videti na koncertima, mitinzima, svadbama, momačkim i devojačkim večerima, raznim skupovima, reklamnim kampanjama… Cilj je da skrenu pažnju, obogate, učine zanimljivim to što nosite. Postali su novi pokretni medij.

Bedževe izrađujemo od kvalitetnih materijala sa slikom u boji visoke rezolucije, preko koje je postavljena tanka prozirna folija kao zaštita od oštećenja, a ujedno bedžu daje visoki sjaj.

Radimo trenutno dve veličine, fi 36 mm i fi 55 mm. U pripremi su i bedzevi fi 25 mm i bedz fi 77 mm. Štampamo na digitalnoj mašini XEROX, za veće serije na  ofsetnoj mašini.

Plastificiramo reciklirajućom MAT ili SJAJNOM folijom od 25 mikrona. Oprema i alati za prosecanja i sklapanje je LODNON EMBLEM-ova.

Pored standardnih bedževa sa zakačkom ili magnetom, radimo i bedževe-kartice sa štipaljkom i zakačkom na poliester samolepljivoj foliji i ultrasjajnom juviduru debljine 3 mm, dimenzija fi 49, 55, 90 i 110 mm. i kvadratnog oblika dimenzija 86*54 mm.

Takođe radimo stampu na magnetnim folijama debljine 3 mm. dimenzija fi 25,49,68,90,110 mm i kvadratnog oblika 86*54 mm.


Najbolji i najjeftiniji način da nešto kažete ili da neko to kaže umesto vas je da mu poklonite bedž.
Za sva pitanja dostupni smo na telefonskom broju +381 63 354 554  ili na luxdesign@sezampro.rs
S veseljem ćemo vam pomoći.

Copyright 2016 Lux Design | Sva prava zadržana | Mpl-Agency