O nama

Studio LUX DESIGN

Osnovan je 1978 godine, uz rad sa 1/3 radnog vremena kako je tadašnji zakon dozvoljavao. Pod istim nazivom i istim logotipom, 1988 godine studio je reosnovan kao studio za dizajn i izradu unikatnih i dekorativnih predmeta.


Šest godina kasnije počeli smo proizvodnju bedževa i sastavnih delova po standardu LONDON EMBLEM-a, u odgovarajućem poslovnom prostoru. Imamo iskustvo, stručnost i sposobnost da našim kupcima ponudimo kompletnu uslugu. Svesni smo važnosti proizvodnje proizvoda visokog kvaliteta i usluga.

Sa našim iskustvom u procesu proizvodnje, možemo Vam obezbediti svu pomoć i savete potrebne za kreiranje i izradu vrhunskih proizvoda. Možemo se pohvaliti i sa najkraćim rokovima i cenama srazmernim kvalitetu.

Pokrivamo preko 80% domaćeg tržišta. Jedini smo proizvodjači svih komponenata za sklapanje bedževa, za šta posedujemo kompletnu profesionalnu opremu. Dizajn i grafička resenja na našim bedževima pored naših su i dela vrhunskih dizajnera iz domaćih i stranih marketinških agencija.

Naše bedževe  izvozimo u veliki broj evropskih zemalja, gde imamo značajno tržišno učešće. Bedževe sa našim znakom mozete kupiti u velikom broju suvenirnica po velikim gradovima Evrope.

Kao društveno odgovorna firma, sponzorisali smo ogroman broj humanitarnih kampanja, simpozijuma, jubileja, sajmova i sličnih manifestacija.


PO MIŠLJENJU VEĆINE NAŠIH KLIJENATA, BEDŽ JE JEDNO OD NAJMOĆNIJIH I NAJJEFTINIJIH MARKETINŠKI ORJENTISANIH PROMOTIVNIH PROIZVODA

Ukoliko imate svoju sliku ili ideju, možemo je sprovesti u delo. Za nas je izazov da uradimo nešto novo, posebno i naravno moderno. Na zahtev naših novih klijenata, insistiramo na izradi uzoraka, kako bi ih uverili u kvalitet naših proizvoda, rokovima i cenama. Ukoliko želite da još nešto saznate o nama, kontaktirajte nas, rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.


Najbolji i najjeftiniji način da nešto kažete ili da neko to kaže umesto vas je da mu poklonite bedž.
Za sva pitanja dostupni smo na telefonskom broju +381 63 354 554  ili na luxdesign@sezampro.rs
S veseljem ćemo vam pomoći.


Copyright 2016 Lux Design | Sva prava zadržana | Mpl-Agency